Termeni si conditii

Acest site este deținut și administrat de:

ALKALOID BUCHAREST S.R.L.

Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr.5-7,

Bucureşti

Romania

e-mail: [email protected]

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI ”ALKALOID BUCHAREST S.R.L. ”


ALKALOID BUCUREȘTI S.R.L. (denumit în continuare „ALKALOID”) vă mulțumește pentru interesul acordat și pentru vizitarea website-ului nostru (denumit în continuare „acest website”). Accesul și utilizarea website-ului ALKALOID implică consimțământul dumneavoastră cu privire la termenii și condițiile furnizate mai jos și acordul dumneavoastră de a acționa în conformitate cu acești termeni și condiții și cu legislația aplicabilă.

Informațiile furnizate pe acest site sunt de natură publică și au doar scop informativ . Nu vor fi considerate ca o ofertă publică sau ca o indicație de a cumpăra bunuri, servicii sau acțiuni ale ALKALOID sau ale altor entități afiliate și nici nu ar trebui să servească drept bază pentru luarea oricăror decizii (inclusiv investiții) de către partenerii și clienții ALKALOID.

Acest website nu furnizează sfaturi medicale și de sănătate, nici nu este destinat pentru a stabili diagnostice medicale sau a trata vreo problemă de sănătate anume, nici nu poate fi considerat un substitut pentru sfaturile și serviciile furnizate de profesioniștii din domeniul sănătății. Solicitați întotdeauna sfatul unui medic sau al unui profesionist din domeniul sănătății cu privire la starea dumneavoastră de sanătate.

ALKALOID încearcă în mod constant să asigure funcționarea și calitatea optimă a website-ului pentru ca informațiile să fie corecte și actualizate, precum și pentru a elimina erorile tehnice ocazionale sau informațiile inexacte, în timp util. Percepția informațiilor furnizate poate depinde de o varietate de factori, inclusiv științifici, de afaceri, economici și financiari, iar în acest sens vizitatorii acestui site ar trebui să fie conștienți de riscurile asociate cu interpretarea greșită a informațiilor furnizate. Vizitatorii site-ului sunt conștienți că accesează acest site exclusiv pe propriul risc, precum și orice alt website corelat cu acesta. ALKALOID, precum și orice altă entitate juridică, care a participat la dezvoltarea, realizarea și întreținerea acestui website, respinge în mod explicit răspunderea pentru orice daune directe, indirecte sau de altă natură apărute sau care pot apărea din accesul, utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului nostru sau site-urilor web aferente acestui website, precum și deteriorarea echipamentelor informatice sau a oricărei alte proprietăți a utilizatorului, în măsura permisă de legea aplicabilă. ALKALOID respinge orice răspundere pentru daune cauzate de acțiuni directe sau indirecte sau inactivitate pe care ați întreprins-o pe baza informațiilor, serviciilor sau conținutului acestui website. Desi depunem tot efortul pentru a ne asigura că informațiile de pe acest site sunt corecte, complete și adecvate, nu facem nicio declarație și respingem în mod explicit orice răspundere pentru daune sau pierderi rezultate din informațiile inexacte, incomplete și neprevăzute de pe site.

ALKALOID își rezervă dreptul în orice moment, din orice motiv și fără notificare prealabilă, de a aduce modificări conținutului site-ului sau de a înceta complet funcționarea acestuia, ne-asumându-și astfel responsabilitatea pentru posibilele consecințe ale unor astfel de modificări.

Acest website poate fi legat de alte website-uri pe care le puteți accesa. ALKALOID respinge orice responsabilitate și nu garantează vizitatorilor care accesează celelalte website-uri pentru acuratețea, autenticitatea și, în general, conținutul informațiilor de pe site-urile terților. Prin urmare, recomandăm vizitatorilor acestor website-uri să fie informați despre termenii de utilizare și servicii, inclusiv politicile de confidențialitate aplicabile acestor website-uri terțe.

Acest website conține materiale, inclusiv text, mărci înregistrate, fotografii, filme, PDF-uri și alte imagini și sunet, care sunt protejate prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală. Aceste drepturi sunt proprietatea ALKALOID sau a companiilor afiliate, sau sunt licențiate de către deținătorii drepturilor de autor pentru a fi utilizate ca parte a acestui website.

Orice reproducere, transfer, copiere, multiplicare sau utilizare a acestor materiale nu este permisă fără acceptul ALKALOID. Solicitarea de utilizare a informațiilor conținute pe acest site trebuie adresată către ALKALOID la următoarea adresă de e-mail: [email protected].

Acești termeni și condiții pot fi modificați periodic. ALKALOID va posta actualizarea termenilor și condițiilor pe acest website și, de asemenea, vă poate transmite o notificare cu privire la astfel de modificări.

Data ultimei versiuni actualizate: 26.06.2023.